Конкурс за 5 вакантни места в полицията

од на мвр

    Конкурс за постъпване на държавна служба в Областна дирекция на МВР – Ямбол за общо 5 вакантни длъжности от категория Е – полицай, обявява Министерството на вътрешните работи. Две от вакантните длъжности са за полицай – старши полицай, а три са за полицаи – старши полицай – водач на патрулен автомобил в РУ “Полиция”.

    Кандидатите трябва да са дееспособни физически лица; да имат само българско гражданство; да не са осъждани; да не са привлечени като обвиняеми и да не са подсъдими за умишлено престъпление от общ характер. Те трябва да са завършили средно образование, да не са по-възрастни от 40 години към датата на обявяване на конкурса, да са клинично здрави и да не страдат от психични заболявания. Кандидатите за полицай-старши полицай – водач на патрулен автомобил трябва да притежават свидетелство за управление на МПС, категория С или по-висока.  

Подробна информация за цялостната процедура и необходимите документи за кандидатстване може да намерите на сайта на ОДМВР – Ямбол /www.yambol.mvr.bg/, в раздел “Конкурси“, както и на хартиен носител изложен на входа на дирекцията.

Регионален говорител на ОДМВР – Ямбол: Татяна Павлова

од на мвр

 

Designed by: seo company | Thanks to seo services, seo company and seo company