Тома Томов: Имаме най-бездарното управление. Вече не може да се мълчи!

DSCF6824

       „Не съм политическо лице и не давам оценки на политици, но за съжаление в този „окоп“ трябва да се влезе, защото сега имаме най-бездарното, най-наглото и най-неграмотно управление“. Това заяви пред ямболци известният български журналист Тома Томов. Той пристигна в Ямбол по покана на местната структура на Коалиция за България. Срещата е част от предизборната кампания на левицата в региона. На нея присъстваха  още проф. Димитър Генчев и д-р Павел Писарев. Заедно с тях пред препълнената зала застанаха  водачът на листата Атанас Мерджанов и вторият   Николай Петев. 

     „Знам какво значи цензура в медиите, но такова лакейство от страна на журналистите не е имало никога „, категорично заяви Тома Томов. Журналистът, който в своята работа се е срещал с най-влиятелните личности в света, с  тревога сподели, че „несвободни медии като българските никъде няма по света“. Само преди 100 години сме били велика страна и най-перспективната нация на Балканите, но загубихме 20 век и днес сме поставени в ситуация, в която няма държава, няма лидери. През февруари имаше наченки на революция, но по-страшното е, че нищо няма да приключи на 12 май. М България тепърва ще се случва нещо и то за съжаление няма да е много добро. Дошло е време, в което вече не може да се мълчи, а страната се нуждае от нови лидери, е категоричното мнение на знаковия български журналист. 

   „След 4 години управление на ГЕРБ ние се намираме в ситуация, в която не можем да отстъпваме“, подкрепи думите му и проф. Димитър Генчев. На 12 май трябва да спрем абдикацията на държавата от социалните й функции“, каза още той. 

   Срещата в зала „Проф. Иван Попов“ в НТС продължава с въпроси към гостите и кандидатите за народни представители от листата на Коалиция за България. 

Избори 2013 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

DSCF6823 - Copy

DSCF6818 - Copy

DSCF6819 - Copy

DSCF6820 - Copy

DSCF6821 - Copy

DSCF6822 - Copy

DSCF6825

DSCF6826

 

Designed by: seo company | Thanks to seo services, seo company and seo company